Sprekers

Bas Wit_LCNC2019.jpg
Bas Wit
Innovatie manager
Univé

Bas had nooit verwacht dat hij in een corporate omgeving zou werken, desalniettemin werkt hij inmiddels al 18 jaar in verschillende rollen binnen grote bedrijven.

Hij studeerde psychologie en informatie technologie en de combinatie van deze twee speelvelden fascineert hem tot de dag van vandaag. Gestart binnen het domein van eCommerce als een ontwerper, zag hij al snel kansen om zijn psychologische kennis in te zetten voor conversie optimalisatie en UX verbeteringen. De laatste jaren richt hij zich met name op innovatie en hoe technologie de leden van Univé, een Nederlandse verzekeraar, kan helpen met het voorkomen en beperken van risico’s.

Naast zijn baan bij Univé, heeft Bas ook nog zijn eigen bedrijf waarin hij digitaal en innovatief advies geeft, foto’s maakt, artikelen schrijf en video’s opneemt voor een outdoor blog. Als fanatiek avonturier, houdt Bas van lange uitdagende endurance races op zijn mountainbike. Om in zijn behoefte voor de beste spullen te voorzien, runt hij ook zijn eigen webshop in bikepacking tassen en fiets avontuur producten. 

Bouwe Koopal.jpg
Bouwe Koopal
Citizin Development Evangelist
ADkwADraat

Bouwe is 59 jaar, getrouwd en heeft 3 dochters. Hij is geboren en getogen Rotterdammer maar woon sinds 1999 naar volle tevredenheid in Joure (Friesland). Hij heeft sinds zijn 15e als hobby programmeren; en hij heeft daar na een studie geneeskunde zijn uiteindelijke beroep van gemaakt.

Bouwe is schrijver van ‘De wereld van UDI’, wereldwijd de eerste echte atlas van de cloud. Doel van deze atlas is om te dienen als een eenvoudige en leuke leidraad voor digitale transformatie. Bouwe is gids en reisbegeleider die organisaties helpt met hun reizen naar de cloud. Hierin is hij werkzaam op Use City, op Development Island en in Integration Harbour. Op Development Island werkt hij ook nog graag mee als Citizen Developer (of eigenlijk ook als software engineer).

Frank Sprengers_LCNC2019Z.jpg
Frank Sprengers
Solution Architect
CZ

Inmiddels 20 jaar werkzaam bij zorgverzekeraar CZ. Sinds 2014 in de rol van solution architect voor oplossingen met het Outsystems platform. Daarvoor in diverse rollen als scrum master, developer en/of architect een bijdrage geleverd aan op een van de vele applicaties binnen het CZ landschap. Dit betreft applicaties op mainframe, Java,  .Net en Outsystems.

 

Thoe Kooijman.jpg
Theo Kooijmans
Applicatie Architect
Actief Werkt

Theo Kooijmans is sinds 2012 bij Actief Werkt Uitzendbureau aan het werk bij de afdeling applicatiebeheer. In 2017 zijn ze begonnen om in eigen beheer, op Betty Blocks,  hun online portalen voor klanten en flexkrachten te ontwikkelen. Sindsdien hebben ze verder gebouwd aan verschillende functionaliteiten waar hun andere applicaties tekort geschoten.

Sytse van der Schaaf_LCNC2019.jpg
Sytse van der Schaaf
Research Consultant
Metri Group

Sytse is Research Consultant en binnen METRI verantwoordelijk voor Research. Op basis van fact based inzichten uit benchmarkstudies en gericht marktonderzoek verschijnen er op regelmatige basis researchproducten als strategic reports en kennisartikelen die bijdragen aan een betere toepassing van enterprise IT. Sytse heeft een achtergrond in IT-journalistiek. Hij schreef onder andere voor CIO Magazine en Computable.

Meer sprekers worden geladen