Nieuws

Blog 08 oktober 2019

De Revolutie van Software: de impact van Low en No code oplossingen

Op 26 november vindt de eerste editie van het congres Low Code No Code plaats, Chief Visionary Officer bij Thinkwise, Victor Klaren is spreker tijdens het congres.  Victor is op dagelijkse basis bezig met het bedenken én uitvoeren van de visie en strategie van Thinkwise. In een interview met Digital Waves vertelt Victor meer over het bedrijf, de ontwikkelingen rondom Low Code No Code en de impact op de markt.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 september 2019

Een kijkje in de keuken van het Univé-tionlab!

Het innovatie lab van Univé is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe proposities. Een van deze initiatieven was de ontwikkeling van het Veilig Wonen concept, waarbij Univé onderhoudsdiensten, zoals schoorsteenvegen en CV onderhoud aanbiedt. Wat begon als het testen van een nieuwe propositie is uiteindelijk uitgegroeid tot een heel nieuw bedrijfsonderdeel binnen de coöperatie Univé.

+ Lees meer
Nieuwsitem 19 september 2019

Low-code: springplank of reddingsboei?

Dat Low Code No Code platformen enorm in de lift zitten is geen geheim. Veel organisaties maken gebruik van de platformen om innovaties en software snel in de markt te kunnen zetten en zien dit als de motor achter nieuwe bedrijfsmodellen en marktkansen. Toch horen we verschillende geluiden in de markt.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 september 2019

Low- & No Code overbrugt de kloof tussen makers en gebruikers

Bouwe is schrijver van ‘De wereld van UDI’. Deze atlas dient als eenvoudige en vooral leuke leidraad binnen de snel veranderende wereld van digitale transformatie. Bouwe Koopal begint al op zijn 15e als hobby te programmeren. Deze hobby zet hij later om tot zijn beroep.

+ Lees meer
Persbericht 18 september 2019

De oplossing voor legacy is low-code

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Om de concurrentie voor te blijven en succesvol te zijn, is het belangrijk om als bedrijf snel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. Dit kan alleen met flexibele en beheersbare bedrijfssoftware die nooit veroudert.

+ Lees meer
Blog 01 augustus 2019

Low Code No Code: The New Cloud Computing

Ruim negen jaar geleden ontstond een enorme buzz rondom het hebben van een IT omgeving die niet langer op jouw eigen servers draaide maar elders: Cloud Computing. Was het compleet nieuw? Nee, zeker niet. Wél kreeg 'het beestje' in die periode een naam en nam het bewustzijn rondom de mogelijkheden enorm toe...

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen