Locatie

Hét Low-code No-code congres vindt plaats in Postillion Convention Centre WTC  Rotterdam.

Beursplein 37
3011 AA, Rotterdam

Routebeschrijving

Uit richting Dordrecht / Breda
Volg de A16 / E19. Op Ring Rotterdam Oost aangekomen neemt u afslag centrum. Neem na de Van Brienenoordbrug direct de afslag Rotterdam centrum. Neem de rotonde ¾ richting centrum en volg de Maasboulevard/Boompjes. Ga bij hotel Intell rechtsaf richting centrum. Via de Schiedamsedijk komt u op de Coolsingel. Direct na het WTC Rotterdam (rechts) neemt u de afslag Meent. Vervolgens de 2e afslag rechts (Westewagenstraat, op de hoek restaurant Dudok). Bij de 1e afslag rechts treft u tevens de ingang van parkeergarage
WTC-V&D aan u linkerhand. 

Uit richting Gouda / Utrecht
Volg A20 / E25. Volg Ring Rotterdam Noord richting Den Haag / Hoek van Holland. Neem afslag Rotterdam centrum. Neem de rotonde ¾ richting centrum. Blijf centrum volgen tot u op de volgende rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor ¾ en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechts de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hok restaurant Dudok). Bij de 1e afslag links treft u tevens de ingang van parkeergarage WTC-V&D aan u linkerhand.

Uit richting Den Haag / Amsterdam
Volg de A13 / E19. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de afslag ring Rotterdam West richting centrum. Blijf centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor ¾ en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechts de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hok restaurant Dudok). Bij de 1e afslag links treft u tevens de ingang van parkeergarage WTC-V&D aan u linkerhand.

Uit richting Hoek van Holland
Volg de A20 / E25. Op knooppunt Kleinpolderplein neemt u de aflag Overschie richting centrum. Blijf het centrum volgen tot u op de rotonde Hofplein komt. Neem de rotonde voor ¾ en rij via de Pompenburg de Goudsesingel op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechts de Meent in. Na enkele honderden meters rijdt u links de Westewagenstraat in (op de hok restaurant Dudok). Bij de 1e afslag links treft u tevens de ingang van parkeergarage WTC-V&D aan u linkerhand.

Parkeren
De naastgelegen parkeergarage WTC – V&D biedt ruimte voor meer dan 500 auto’s.
Navigatie:

Leeuwenstraat 2
3011 AL Rotterdam

Openbaar vervoer (vanaf Rotterdam CS)
WTC Rotterdam is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Indien u met het openbaar vervoer wenst te komen stapt u voor de deur uit bij de metro- of tramstation Beurs.